keskiviikko 26. elokuuta 2015

To-do list Tuesday


This song reminds me of the WEEKEND festival and I love it:

Olen saanut ihanan flunssan, mikä on saanut minut passivoitumaan asuntooni ja juomaan teetä litroittain... Oloni onneksi oli parempi eilen, vaikka tuntui etten saa henkeä pyöräillessäni ympäri keskustaa. Onneksi minua vastaan ei ole tullut mitään hyttysparvea, koska kun pyöräilee suu auki, (nenän kautta hengitys on tässä tilanteessa mahdotonta.)siitä ei voi seurata mitään hyvää.

I've got flu and it's terrible. I've been lying around at my apartment and just been drinking tea like crazy. Luckily I felt better yesterday, so I could do some things I should have done already. 

Minulla oli siis paljon asioita tehtävänä eilen ja onneksi sain hoidettua kaikki akuuteimmat. Listallani oli muun muassa:

- Etsi kirjasto 
- Hanki kirjastokortti
- Etsi kirpputori
- Varaa kirpputoripöytä
- Hanki teippiä (kirpputori tavaroita varten)
- Maalaa
- Ompele
- Piirrä
- Imuroi
- Tiskaa

Sain aamulla imuroitua kämpän ja tiskattua astiat, minkä jälkeen lähdinkin kaupungille hoitamaan loput akuutit asiat. Löysin yllättävän helposti kirjaston ja kirpputorin, vaikka olin lukenut netistä, että kirpputori olisi jotenkin vaikea löytää. Sain siis hankittua kirjastokortin ja jopa lainasin yhden kirjan (kuvaa alempana). Kirjasto oli ihan hillittömän kokoinen verrattuna kotikaupunkini kirjastoon ja kiertelinkin siellä kuin poro, joka on eksynyt ajotielle. Uskon, että tulen lainaamaan sieltä paljon kirjoja, koska Jyväskylän kirjaston valikoima on varmasti laajempi kuin kotikaupunkini. Varasin myös kirpparipöydän Centrum kirppikseltä, joten jos olet paikkakuntalainen ja liikkeellä keskustassa 27.8-2.9 niin käyppäs vilkaisemassa pöytänumero 69B! Päästyäni asunnolleni laitoin itselleni syötävää (kuvaa siitäkin alempana) ja sen jälkeen pääsinkin maalaamaan. Maalaus on vielä kesken, enkä halua paljastaa siitä kuvia ennen kuin se on valmis. Lupaan kuitenkin, että tulette jonkinlaisen postauksen siitä näkemään! ;)


I had many things on my to-do list yesterday and luckily I managed to do all the most important things. Things I had on my to-do list were:

- Find the library
- Get a library card
- Find the flea market
- Reserve a table from the flea market
- Buy Scotch tape (for my flea market stuff)
- Paint
- Sew
- Draw
- Vacuum the apartment
- Do the dishes

I vacuumed the whole apartment and did the dishes in the morning and after that I went to the town to do the rest of the things. Surprisingly, I found the library and the flea market pretty easily, even though I had read on the Internet that the flea market was hard to find. So I got my library card and I also lent one book (picture below). The library was enormous compared to the one we have in my hometown and I just wandered around there. I think I'll visit there quite often, since there's a better selection of books than in my hometown. I also reserved a table from the flea market. Once I got to my apartment I ate some lunch (picture below) and after that I started to paint. The painting isn't ready yet and I don't want to post any pictures of it before it's done. But I promise you, you'll see it one day! ;)


Tässä vielä muutama kuva eiliseltä ja maanantailta (otettu iPhonella). Hauskaa keskiviikkoa!!

Here are some pictures from yesterday and Monday (I took them with my iPhone). Have a nice Wednesday!!


Cozy Monday evening with a nice book and a cup of tea.

Yesterday's make up and hair do. I felt like it was time to have some blue/turquoise eyeliner on my eyes.

Yesterday's lunch. Some porridge with honey and coconut flakes, smoothie and rye bread.

The book I lent from the library. So far it seems very interesting!

Second hand find from UFF. These pants were only 7 euros!! I think I'll wear these in the autumn and spring a lot!

a Flea market find from Centrum Kirppis. This phone case was only 2 euros! I love this kaleidoscope pattern!! Keep your paws up
 
XOXO AlisaEi kommentteja:

Lähetä kommentti